Veiligheidsrichtlijnen

DE DEUREN VAN ONZE YOGA STUDIO ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN INGEVOLGE DE CORONA VEILIGHEIDSMAATREGELEN VAN DE OVERHEID.

VANAF 1 Mei 2021 kan je bij ons terecht voor openlucht yoga lessen. Blijf thuis wanneer je ziek bent. Houdt afstand. Was regelmatig je handen. Tot binnenkort lieve yogi’s!

Indoor lessen kunnen voorlopig nog niet worden hervat. Bekijk ons lessenrooster om het online en outdoor aanbod te raadplegen.

RICHTLIJNEN VOOR DEELNAME AAN ONZE INDOOR GROEPSLESSEN (in lijn met sportprotocol dd. 28 JULI 2020)

De plaatsen in onze studio worden beperkt om de minimale afstand van 1,5m tussen de deelnemers te waarborgen. Reserveren is verplicht. Reservaties zijn bindend en pas geldig na betaling. Reservaties kunnen tot 4u voorafgaand aan de les geannuleerd worden. Je deelname wordt geregistreerd.

 1. Reserveer je les via onze website bij lessenrooster
 2. Blijf thuis wanneer je je ziek voelt.
 3. Draag een mondmasker wanneer je de studio betreedt en doe het pas terug af op de yoga mat.
 4. Was je handen thuis, ontsmet bij het toekomen je handen in de hal.
 5. De deuren van de studio gaan 10 minuten voor aanvang open. Wacht met de nodige afstand van elkaar (1,5m) buiten indien je vroeger bent.
 6. Voorafgaand aan de les wordt de zaal grondig verlucht en ontsmet. De zaal wordt na elke les opnieuw grondig ontsmet
 7. Kom op tijd en wacht aan de ingang tot wanneer je binnengeroepen wordt.
 8. De deelnemers gaan één voor één naar binnen.
 9. Ontsmet je handen bij het binnenkomen met de aanwezige ontsmettingsgel. Plaats je schoenen en andere spullen op het rek.
 10. Nog niet betaald? Handel vervolgens de betaling af met cash (gepast geld) of via mobile pay / overschrijving samen met de lesgever (beiden dragen een mondmasker).
 11. Er kan geen gebruik gemaakt worden van kleedkamer of toilet.
 12. Zorg dat je thuis al omgekleed bent. Voorzie eventueel een extra laagje, we verluchten de zaal maximaal.
 13. Kies een gemarkeerde plaats in de zaal.
 14. Breng je eigen yogamat mee, deze worden niet langer uitgeleend. Je kan bij ons een standaard yogamat aankopen voor 25 EUR.
 15. Breng je eigen yogaprops mee of neem de props uit de kast. Leg een grote handdoek over onze bolsters/zafu’s indien je die wil gebruiken. Gebruikte blokjes ontsmet je na afloop zelf vooraleer terug in de kast te plaatsen.
 16. Gebruik je gezond verstand bij het terugleggen van de props en bij het verlaten van de zaal. Laat ruimte voor elkaar.
 17. Hou telkens 1,5 m afstand van elkaar
 18. Respecteer de hoest- en nies voorschriften (nies in je elleboog)
 19. Tijdens de les hoef je geen mondmasker te dragen (tenzij je dit zelf wil), de lesgever doet dit ook af eens de les begint. We begeleiden je tijdens de les met woorden in de houdingen en tonen voor waar nodig. Voorlopig raken we niemand aan en komen we je dus ook niet assisteren in de houding.
 20. Er worden na afloop van de les geen dranken geserveerd.
 21. Na afloop van de les, gaan de deelnemers opnieuw één voor één naar buiten. Draag je mondmasker wanneer je je yogamat verlaat en bij het naar buiten gaan van de studio. Jammergenoeg kunnen we nog niet gezellig napraten na de les met een theetje. Wil je graag een babbeltje doen met enkele mede-yogi’s? Dat snappen we helemaal. Bijpraten is belangrijk en doet zo’n deugd. Doe dit een eindje verderop buiten na de les. Gebruik ook hier je gezond verstand qua afstand / wel of geen mondmasker. Hou de voordeur vrij voor de andere mensen die buitenkomen of binnenwandelen.

Voor de openluchtlessen: Iedere deelnemer komt één voor één binnen langs de tuinpoort. Breng je eigen materiaal mee en neem plaats in de aangeduide zone met telkens 1,5 m afstand tussen elke mat. Na afloop van de les keert iedereen onmiddellijk terug huiswaarts.

AL DEZE RICHTLIJNEN ZIJN VERPLICHT EN IN LIJN MET DE OPGESTELDE PROTOCOLLEN TER INDIJKING VAN HET CORONA VIRUS VOOR o.m. YOGASTUDIO’S #SAMEN TEGEN CORONA

WE HOPEN JULLIE SNEL TERUG TE MOGEN VERWELKOMEN! 
 
INSCHRIJVEN