Lessenrooster

We werken met een online reserveringssysteem. Hiervoor dien je een account aan te maken op Momoyoga.

Eens je je account hebt aangemaakt, kan je een losse les of een meerbeurtenkaart kopen. Met de aangekochte credits kan je vervolgens jouw les naar keuze reserveren en meteen digitaal laten afstempelen op jouw kaart. Kosteloos annuleren kan tot 24 u voorafgaand aan de les. Reserveren kan – mits beschikbaarheid – tot vlak voor de les. Wanneer de les volzet is, meld je dan aan voor de wachtlijst, er komen regelmatig plekken vrij, waarvan je dan onmiddellijk op de hoogte wordt gesteld. Je plek op de wachtlijst dien je ook ten laatste 4u voorafgaand aan de les te annuleren als je zelf niet meer beschikbaar bent. Zo geef je een andere student de kans om last minute te kunnen mee doen.

Nieuwe meerbeurtenkaarten zijn vanaf aankoopdatum een jaar geldig. Heb je hier vragen over? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onderstaand kan je telkens het lessenrooster voor de komende weken terugvinden. Lessen worden gradueel toegevoegd. Tijdens de zomer wordt een zomerrooster gehanteerd. Wanneer je op de les klikt die je graag wil boeken, zal je doorverwezen worden naar het reservatie systeem van momoyoga. Je kan ook de momoyoga app downloaden zodat je niet telkens naar de website hoeft te surfen, maar meteen in de app je favoriete les kan boeken met je digitale kaart!

Bij vragen? Contacteer ons dan via het contact formulier. Tot binnenkort op de mat!

INSCHRIJVEN ALS NIEUW LID

Aanpassingen in het lessenrooster worden steeds via de nieuwsbrief en sociale media bekend gemaakt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.