Meld je aan voor de Dynamische Hatha Yoga Teacher Training 200h

Vul onderstaande gegevens aan om je aan te melden voor de yoga lerarenopleiding. Houd het beknopt, je hoeft geen roman neer te schrijven.

Schrijf in een aparte e-mail naar sophie(at)theyogabar.be jouw persoonlijke en professionele achtergrond neer, samen met jouw spirituele achtergrond en motivatie dat je deed beslissen om aan deze opleiding deel te nemen. Opnieuw: houd het kort en krachtig. We willen graag wat meer over jou, je yoga practice en je beweegredenen om deel te nemen aan deze opleiding, te weten komen.

Het voorschot van 200 EUR is te betalen via overschrijving op rekening nummer BE97 7360 5161 2249 met vermelding van je naam, YTTC en de gekozen Modules. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld en de goedkeuring van de applicatie. Raadpleeg onze algemene voorwaarden op de website inzake restituties en respectievelijk geldende termijnen.

Het saldo betaal je ten laatste 2 weken voor deelname. Wil je genieten van het Early Bird tarief, dan betaal je het saldo van voor 4 oktober 2020 via overschrijving op rekening nummer: BE97 7360 5161 2249.