Yin Yang Yoga Flow

Yin Yang Yoga Flow

Voor mensen die houden van de balans tussen rust en dynamiek tijden hun yoga flow.

In deze lessen spelen we met de verschillende kwaliteiten van yin en yang, een gebalanceerde combinatie van rust en beweging.

Tijdens deze les beoefen je een afwisseling van rustige yinhoudingen (meditatieve stretch), met yanghoudingen die de energie in het lichaam activeren.

Angélique’s yogastijl combineert yinhoudingen die helpen je aandacht naar binnen te keren, met yang flows, beïnvloed door Ashtanga en Vinyasa yoga. Tijdens het yang gedeelte wordt gefocused op bepaalde spiergroepen of toegewerkt naar een piekpose.

INSCHRIJVEN

“Yoga kwam sinds 2017 op mijn pad na de geboorte van mijn 2e zoontje als een nieuwe hobby. Bewegen, het aannemen van vormen, flexibiliteit en kracht kende ik tot dan enkel in de vorm van dansen (ballet, moderne dans, salsa) en pilates.

Daar op de mat tijdens mijn eerste vinyasalessen, ervaarde ik een hele nieuwe manier van bewegen: bewegen met mijn ademhaling, met intentie, met zachtheid, maar ook mezelf uitdagen, speelsheid, en lichtheid; en dat alles met respect voor lichaam en geest.

Sinds die eerste les is  yoga uitgegroeid tot een plek waar ik kan thuiskomen bij mezelf. Yoga geeft me innerlijke rust en helpt me balans te vinden in het hectische leven van elke dag als mama, vrouw en leidinggevende.

In 2021-2022, verdiepte ik me nog meer in yoga met een 200u flow yoga teacher training bij Joachim Meire.

In mijn lessen, wil ik een omgeving creëren waarbij ook jij kan thuiskomen op je mat, in je lichaam en bij jezelf. Ik zie je graag verschijnen op de mat!” Angélique.