Bij The Yoga Bar geloven we in
ervaringsgerichte workshops

Je kan cognitief heel veel leren. Maar wil je ook echt iets beheersen dan moet je het DOEN. Ervaren. Vele keren opnieuw. Door te doen, te ervaren, zullen je lichaam en je geest een geheugen opbouwen en nieuwe aangeleerde technieken beginnen beheersen. We organiseren regelmatig workshops of aangepaste lessen(reeksen) rond één bepaald thema. Ontdek ze hieronder. Hou deze pagina in de gaten voor updates!

Beginners workshop

14, 21 en 28 september 2019

Altijd al met yoga willen starten maar nog geen gelegenheid gevonden? Volg je reeds lessen maar heb je soms het gevoel dat het wat te snel gaat tijdens de les? Wil je je yoga beoefening wat verdiepen?

Deze beginners workshop, verspreid over drie zaterdagochtenden helpt je op weg. Ook wanneer je al lessen hebt mee gevolgd ben je meer dan welkom.

Goed Eten – Vegetarische Dinners

5 oktober 2019 van 11u tot 14u

Op 5 oktober organiseert The Yoga Bar opnieuw een workshop “Vegetarian Dinner Party Menu’s”.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over het yogische dieet en gaan we meteen aan de slag met 2 vegetarische menu’s met voor- hoofd- en nagerecht. We genieten samen in huiselijke sfeer van al het klaargemaakte lekkers en je krijgt achteraf ook een handig receptenboekje mee naar huis.


Ben je op zoek naar inspiratie om ook tijdens feestjes een vegetarisch alternatief te maken dat lekker en vol goeds zit? Dan is deze workshop voor jou!

Yoga Nidra

16 – 23 – 30 november 2019

Het beoefenen van Yoga Nidra leidt tot diepe relaxatie en ontspanning, kalmeert het zenuwstelsel, verhoogt de kwaliteit van je slaap, helpt je je mentale focus te verscherpen en verbetert je algemeen welzijn.

Iedereen die op zoek is naar een manier om te leren ontspannen en slaapkwaliteit te verhogen is welkom!