Bij The Yoga Bar geloven we in
ervaringsgerichte workshops

Je kan cognitief heel veel leren. Maar wil je ook echt iets beheersen dan moet je het DOEN. Ervaren. Vele keren opnieuw. Door te doen, te ervaren, zullen je lichaam en je geest een geheugen opbouwen en nieuwe aangeleerde technieken beginnen beheersen. We organiseren regelmatig workshops of aangepaste lessen(reeksen) rond één bepaald thema. Ontdek ze hieronder. Hou deze pagina in de gaten voor updates!

Restorative Yoga Workshop

9 februari 2020 /  8 maart 2020

Restorative yoga doet je bewust vertragen en werkt op het deblokkeren van spanningen in je lichaam door ondersteunde passieve yoga houdingen. Wanneer je restorative yoga beoefent, beweeg je heel weinig. Je doet slechts enkele houdingen per uur.

Door het veelvuldig gebruik van props (bolsters, kussens, dekens, blokjes), hoeven je spieren je lichaam niet langer te ondersteunen en krijgen deze de kans om diep te ontspannen.

Een ideale aanvulling op een meer actieve yoga beoefening (of onze drukke levens), en toegankelijk voor werkelijk iedereen die op zoek is naar verstilling.

Meer info en registratie
Restorative savasana The Yoga Bar
Bloemkoolsla The Yoga Bar

Goed Eten – Vegetarische Dinners

29 maart oktober 2020 van 11u30 tot 14u30

Op zondag 29 maart 2020 organiseert The Yoga Bar opnieuw een workshop “Vegetarian Dinner Party Menu’s”.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over het yogische dieet en gaan we meteen aan de slag met 2 vegetarische menu’s met voor- hoofd- en nagerecht. We genieten samen in huiselijke sfeer van al het klaargemaakte lekkers en je krijgt achteraf ook een handig receptenboekje mee naar huis.


Ben je op zoek naar inspiratie om ook tijdens feestjes een vegetarisch alternatief te maken dat lekker en vol goeds zit? Dan is deze workshop voor jou!

Registratie

Leer Mediteren

Lesreeks van 5 lessen

Lessen op zaterdag 25/4, 9/5, 16/5, 30/5, 6/6, telkens van 9u30 tot 11u

Tijdens deze lessenreeks gewijd aan meditatie leren we 2 meditatietechnieken in de praktijk omzetten. We bouwen de meditatie oefeningen geleidelijk op, zodat je aan het einde van de lessenreeks de volledige techniek van beide meditaties beheerst.

Tussen 2 lessen in krijg je ondersteuning via mail en in de vorm van audio files, zodat je thuis verder kan oefenen.

Elke les maakt ruimte voor lichte fysieke yoga en Pranayama voorafgaand aan de meditatie oefeningen.

Blijf op de hoogte
chin mudra the yoga bar
BEGINNER THE YOGA BAR

Beginners workshop

Voorjaar 2020

Altijd al met yoga willen starten maar nog geen gelegenheid gevonden? Volg je reeds lessen maar heb je soms het gevoel dat het wat te snel gaat tijdens de les? Wil je je yoga beoefening wat verdiepen?

Deze beginners workshop, verspreid over drie zaterdagochtenden helpt je op weg. Ook wanneer je al lessen hebt mee gevolgd ben je meer dan welkom.

Blijf op de hoogte

Yoga Nidra

Voorjaar 2020

Het beoefenen van Yoga Nidra leidt tot diepe relaxatie en ontspanning, kalmeert het zenuwstelsel, verhoogt de kwaliteit van je slaap, helpt je je mentale focus te verscherpen en verbetert je algemeen welzijn.

Iedereen die op zoek is naar een manier om te leren ontspannen en slaapkwaliteit te verhogen is welkom!

Blijf op de hoogte