Yoga Weekends en Retraites

Soms heb je nood aan een diepere yoga beoefening, waarbij je even de tijd kan nemen om de effecten van yoga dieper te ervaren dan tijdens een wekelijkse les.

Voor ieder die op zoek is om net dat extra effect te ervaren, om de diepere lagen van relaxatie te voelen, bieden we regelmatig weekend retraites en vakanties aan.

Sampoorna Yoga Winter Retreat

8 – 10 November 2024

Want to deepen your practice of yoga?
Never done yoga before but curious to start?
Need a break to reconnect with yourself?

Join the Belgian Sampoorna Yoga Team for a yoga weekend retreat at the beautiful Chateau Frandeux in the Ardennes. You will return recharged and rebalanced on all levels!

Read more about the schedule and how to register

Yoga en Wandel Vakantie

18 – 24 Mei 2024

Voor iedereen die nood heeft aan rust, (her-) connectie met de natuur, blij wordt van de bergen, yoga, gezond en lekker eten en goed gezelschap.

Kom samen met Sophie mee genieten van licht, ruimte en rust in een adembenemende omgeving.

Eind mei organiseren we een ontspannen vakantie week gevuld met yoga en wandelen te midden van het hooggebergte in Frankrijk.

We houden dagelijks 2 yoga sessies (ochtend en avond) en bieden tijdens de week 2 optionele verdiepende yoga workshops aan. Tijdens je vrije tijd kan je wandelen in de natuur, ontspannen in de sauna of hottub, of een bezoekje brengen aan het pittoreske bergdorpje Vallouise-Pelvoux.

Lees meer over de yoga en wandelvakantie