Onze locatie

The Yoga Bar biedt verschillende yogalessen per week aan in de gloednieuwe yoga shala in de Eikestraat te 3150 Haacht (wit gebouw naast nr 18).

Naast het lesaanbod in Haacht, biedt The Yoga Bar ook lessen kinder yoga aan als naschoolse (sport)activiteit op basisscholen en aangepaste yoga lessen op de werkplek. Wil je hier meer over weten of heb je een andere vraag? Bekijk dan onze yoga op maat en yoga@work pagina’s voor meer info of neem contact op via onderstaand formulier.

ROUTEBESCHRIJVING
The Yoga Bar bevindt zich in de Eikestraat te 3150 Haacht (dus NIET in de Eikestraat in Tildonk!). Er is geen nummering aan de zaal, maar deze bevindt zich rechts naast nr 18 in de Eikestraat. De ingang van de zaal is dus niet op de Rijmenamsesteenweg.
 
Vanuit Haacht: Rij langs de Rijmenamsesteenweg richting Rijmenam. Sla ter hoogte van busstation Hooiberg (ongeveer aan nr 219) de Eikestraat rechts in. Na ongeveer 350 meter zal je The Yoga Bar aan je rechterkant bereiken. Parkeren kan op de zachte berm voor de haag of op de parking tussen de 2 rozenstruiken op ongeveer 50 m afstand voor de ingang van de zaal. Je kan ook parkeren op het stukje weide aan de overkant van de rozenstruiken, juist tot voor het brugje over de beek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.