Praktisch2018-12-20T13:30:13+00:00

Praktische zaken. Vooraleer je naar de les komt, lees dan eerst even dit…

Kom op tijd. Vergeet je telefoon niet op stil te zetten. Gun jezelf een moment van rust voor de aanvang van de les door even op je mat in stilte te gaan liggen (in savasana). De deuren gaan 5 min voor het aanvangsuur dicht. Zo kan de les in alle rust beginnen en doorgaan.

Het wordt afgeraden om tot minimaal 2 uur voor de les nog een maaltijd te nuttigen. Heb je er net een lange werkdag op zitten en heb je reuze honger? Eet dan een klein stuk fruit of drink een kopje thee ten laatste 30 minuten voor de les.

Draag comfortabele kledij om aan de yoga lessen te kunnen deelnemen. Een trainingsbroek, sportbroek of een legging is ideaal. Er is een kleedkamer en douchemogelijkheid wanneer je voor het werk komt les volgen.

Om hygiënische redenen raden we aan een yoga mat van thuis mee te nemen. Een yoga mat met zekere grip (niet te glad) is aan te raden.  Je kan ook een matje aankopen via The Yoga Bar. Klik hier voor meer info over de matten die we aanbieden.

Kom je voor de eerste keer? Dan kan je gebruik maken van een matje van The Yoga Bar. Let wel op: er zijn slechts een beperkt aantal matjes beschikbaar in de zaal.

Vind je het moeilijk om comfortabel met de benen gekruist te zitten, breng dan ook een kussen mee. Een dekentje of je mat kunnen desnoods ook als kussen dienen.

Voor de finale relaxatie kan je een dekentje of een warme trui en sokken mee brengen. Zo kan je warm en ontspannen terug huiswaarts keren.

Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Bekijk dan onderstaande vragen en antwoorden.

Ik kom voor de eerste keer. Wat breng ik mee?2016-12-22T22:36:52+00:00

Breng een matje mee als je dit hebt – er zijn ook enkele matjes beschikbaar bij The Yoga Bar. Kom je voor de eerste keer? Dan hoef je niet meteen materiaal aan te schaffen. Test eerst eens uit of yoga voor jou is en achteraf helpen we je graag met het uitkiezen van een yogamat die voldoet aan jouw wensen. Yoga doen we op blote voeten. Trek gemakkelijke kledij aan: een joggingbroek of legging is ideaal.

Er staan verschillende yogastijlen op de agenda. Hoe weet ik welke yoga voor mij is?2018-06-12T11:15:48+00:00

Wel – je weet het pas als je eens een les of 2 komt uitproberen. Je kan veel lezen over yoga, maar yoga gaat vooral over yoga doen. Lees de uitleg onder lesaanbod en kies dan welke les je eerst wil uitproberen. Je zal snel weten of het iets voor jou is en of je graag ook een andere stijl wil uittesten. We organiseren regelmatig gratis proeflessen. Inschrijven voor een proefles doe je hier.

Kan ik op elk moment van het jaar nog aansluiten?2018-12-20T13:24:05+00:00

Aansluiten kan op elk moment. Je bent zeer welkom om eens een eerste les te komen uit proberen. Je kan dit doen door deel te nemen aan één van onze gratis proeflessen. Indien dat niet lukt, dan kan je een losse les aan 15 EUR komen mee volgen.

Wil je na deze les blijven komen, dan kan je kiezen om per les te blijven betalen of te kiezen voor een voordelige 10 beurtenkaart. Hou ook steeds onze promo’s in het oog!

Vind je het uitdagend om meteen in te stappen? Hou dan onze nieuwsbrief in de gaten om eens een beginners workshop te volgen bij The Yoga Bar!

Mag ik een vriend(in) meenemen naar de les?2018-12-20T13:37:45+00:00

Dat mag zeker! Heb je eens een gast op bezoek of wil je je vriend/vriendin, echtegeno(o)t(e) graag eens meenemen naar de les? Dat kan. Indien je een 10 beurtenkaart hebt, kan je gast hiervan gebruik maken. Heb je geen 1à beurtenkaart, dan betaal je voor je gast een drop-in/losse les van 15 EUR. Inschrijven doe je vooraf online, betalen kan je ook online of per overschrijving.

Mijn zoon/dochter wil graag kinderyoga volgen. Kan hij/zij gewoon aansluiten?2018-06-12T11:26:49+00:00

Momenteel worden er geen kinderyoga lesreeksen aangeboden in Haacht. Hou de agenda en nieuwsbrief in de gaten voor updates! Kinderen mogen vanaf 14 jaar aansluiten bij de lessen voor volwassenen.

Bekijk het lessenrooster
Bekijk onze weekend retreats
Schrijf in voor een proefles