Lessenrooster

Vanaf vrijdag 12 juni 2020 introduceerden we een nieuw online reserveringssysteem. Hiervoor dien je een account aan te maken op Momoyoga. De keuze voor het opzetten van een reserveringssysteem is het rechtstreekse gevolg van de nieuwe veiligheidsmaatregelen waaraan we als yogastudio worden verplicht te voldoen. Momoyoga heeft zijn efficiëntie en gebruiksgemak reeds voor vele yogastudio’s bewezen en daarom kiezen wij vanaf nu ook voor deze aanpak.

Eens je je account hebt aangemaakt, kan je een losse les of een meerbeurtenkaart kopen. Met de aangekochte credits kan je vervolgens jouw les naar keuze reserveren en meteen digitaal laten afstempelen op jouw kaart. Annuleren kan tot 4 u voorafgaand aan de les. Reserveren kan – mits beschikbaarheid – tot vlak voor de les. Wanneer de les volzet is, meld je dan aan voor de wachtlijst, er komen regelmatig plekken vrij, waarvan je dan onmiddellijk op de hoogte wordt gesteld.

OPGELET!
Leden die reeds een meerbeurtenkaart hebben die in de studio ligt, zullen automatisch een account krijgen en toegevoegd worden in het nieuwe systeem, met inbegrip van de nog resterende beurten. Zij ontvangen een welkomstmail om hun account te activeren en meteen hun favoriete les te reserveren. Check zeker de spam folder indien je de welkomstmail nog niet ontving of neem contact op.

Leden die reeds een meerbeurtenkaart hebben maar hun kaart zelf bijhouden, sturen een foto door met de resterende beurten op de kaart. Na ontvangst van deze mail zal The Yoga Bar een account met de resterende beurten aanmaken, en een welkomstmail met de login gegevens versturen.

Het reserveringssysteem vereist een geldigheidsduur voor de meerbeurtenkaarten. Deze werd ingesteld voor de ruime periode van een jaar. De bestaande kaarten worden automatisch met een jaar verlengd vanaf het moment dat ze worden gedigitaliseerd. De nieuwe kaarten zullen vanaf aankoopdatum een jaar geldig zijn. Heb je hier vragen over? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Het systeem is ook voor ons nieuw, dus heb geduld wanneer niet alles meteen van een leien dakje verloopt. We doen al het nodige om deze noodzakelijke overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Onderstaand kan je telkens het lessenrooster voor de komende weken terugvinden. Lessen worden gradueel toegevoegd. Tijdens de zomer wordt een zomerrooster gehanteerd. Wanneer je op de les klikt die je graag wil boeken, zal je doorverwezen worden naar het reservatie systeem van momoyoga. Je kan ook de momoyoga app downloaden zodat je niet telkens naar de website hoeft te surfen, maar meteen in de app je favoriete les kan boeken met je digitale kaart!

Bij vragen? Contacteer me via het contact formulier. Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking tijdens dit overgangsproces!

INSCHRIJVEN ALS NIEUW LID

Aanpassingen in het lessenrooster worden steeds via de nieuwsbrief en sociale media bekend gemaakt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.