Inschrijven

Heb je zin gekregen om een les uit te proberen? Maak nu je account aan of meld je aan om jouw favoriete les meteen te reserveren!

Ik ben hier nieuw

We werken met een online reserveringssysteem. Als nieuwe gebruiker ga je als volgt te werk:

  1. Maak een account aan via Momoyoga.
  2. Vul jouw gegevens in. Activeer vervolgens je account door op de link te klikken die je ontvangt in je welkomstmail (check de spam folder).
  3. Kies jouw formule: een meerbeurtenkaart, losse les of abonnement. Betaal bij voorkeur online of via overschrijving.
  4. Met je aangekochte kaart kan je meteen je favoriete les boeken bij The Yoga Bar!
  5. Download optioneel de Momoyoga applicatie voor het on the go boeken van lessen via je smartphone:
    1. Voor iPhone
    2. Voor Android

Eens je je account hebt aangemaakt en geactiveerd, kan je een losse les of een meerbeurtenkaart kopen. Met de aangekochte credits kan je vervolgens jouw les naar keuze reserveren en meteen digitaal laten afstempelen op jouw kaart. Kosteloos annuleren kan tot 24 u voorafgaand aan de les. Reserveren kan – mits beschikbaarheid – tot vlak voor de les. Wanneer de les volzet is, meld je dan aan voor de wachtlijst, er komen regelmatig plekken vrij, waarvan je dan onmiddellijk op de hoogte wordt gesteld.

Bestaande gebruiker

Meld je hier aan om je meerbeurtenkaart, losse les, abonnement aan te kopen en meteen jouw favoriete les te reserveren.

Even Praktisch vooraleer je naar de les komt

Kom op tijd. Vergeet je telefoon niet op stil te zetten. Gun jezelf een moment van rust voor de aanvang van de les door even op je mat in stilte te gaan liggen (in savasana). De deuren gaan 5 min voor het aanvangsuur dicht. Zo kan de les in alle rust beginnen en doorgaan.

Het wordt afgeraden om tot minimaal 2 uur voor de les nog een maaltijd te nuttigen. Heb je er net een lange werkdag op zitten en heb je reuze honger? Eet dan een klein stuk fruit of drink een kopje thee ten laatste 30 minuten voor de les.

Draag comfortabele kledij om aan de yoga lessen te kunnen deelnemen. Een trainingsbroek, sportbroek of een legging is ideaal. Er is een kleedkamer en douchemogelijkheid wanneer je voor het werk komt les volgen.

Om hygiënische redenen raden we aan een yoga mat van thuis mee te nemen. Een yoga mat met zekere grip (niet te glad) is aan te raden.  Je kan ook een matje aankopen via The Yoga Bar. Klik hier voor meer info over de matten die we aanbieden.

Kom je voor de eerste keer? Dan kan je gebruik maken van een matje van The Yoga Bar. Let wel op: er zijn slechts een beperkt aantal matjes beschikbaar in de zaal. Lees ook onze veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van de corona crisis.

Vind je het moeilijk om comfortabel met de benen gekruist te zitten, breng dan ook een kussen mee. Een dekentje of je mat kunnen desnoods ook als kussen dienen.

Voor de finale relaxatie kan je een dekentje of een warme trui en sokken mee brengen. Zo kan je warm en ontspannen terug huiswaarts keren.