Feestelijk Ayurvedisch Koken

Over de workshop

Tijdens deze eindejaarseditie van de workshop Ayurvedisch koken leren we een feestelijke maaltijd klaarmaken met verwarmende geuren en kleuren!
Na het werk genieten we samen van deze uitgebreide lunch. Wil je ook meer te weten komen over de helende kracht van specerijen?
Schrijf je dan gauw in voor deze gezellige kookworkshop.

Over de docente

Valérie Pas is de oprichtster en bezieler van Planet Ohm, een online platform waar je terecht kan voor allerlei informatie en workshops over recepten, yoga, Ayurveda, gezond eten, ecologie en permacultuur.

Valérie is een toegewijde yoga leraar, massage therapeut en Ayurvedisch therapeut. Ze heeft een hart voor koken en deelt haar plezier graag met de deelnemers.  Als Ayurvedisch en Orthomoleculair therapeut combineert ze kennis van Oost en West om mensen op weg te helpen naar een gezonder en gelukkig leven. Je krijgt tal van tips mee om voeding in te zetten als medicijn in je dagelijks leven.

Praktisch

Wanneer?
GEANNULEERD! Helaas kan de geplande workshop van zaterdag 5 december 2020 van 10u30 tot 14u niet doorgaan ingevolge de veiligheidsmaatregelen van de overheid. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief indien je op de hoogte wil blijven van ons programma eens we de activiteiten opnieuw kunnen hervatten.

Waar?
Rijmenamsesteenweg 238, 3150 Haacht (toegang via de Eikestraat, wit gebouw rechts van nr 18).

Kost?
60 EUR.

Meenemen:
Een pen, schort, snijplankje en mes.

Voor wie?
Iedereen die graag wat wil opsteken over Ayurvedische koken, en met een feestelijk tintje de december maand gezond en lekker in wil gaan!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt.

BLIJF OP DE HOOGTE