30 dagen yoga challenge

Yoga is een levensstijl, je kan er met andere woorden dagelijks elementen van integreren in je leven.

Weet je niet goed hoe, schrijf je dan in voor de gratis 30 dagen yoga challenge en ontvang dagelijks, gedurende 30 dagen, een yoga tip in je mailbox. Je kan de tips combineren en elke dag een stukje toevoegen aan je oefening van de dag voordien, of je oefent tip per tip op de dag dat je die toegestuurd krijgt.

De eerstvolgende 30 dagen yoga challenge start op 1 juli 2019. Schrijf je in via onderstaand formulier om deel te nemen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door op “inschrijven” te klikken ga je akkoord om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Lees hier wat enkele deelnemers van de vorige 30 dagen challenge vonden:

Bedankt voor deze “30 dagen yoga challenge”. Het was een waar plezier om ’s ochtends mijn mailbox te openen en je mail te lezen.  Door The Yoga Bar heb ik yoga leren kennen maar deze extra’s maken het nog mooier. Ik ben nog meer fan. De Challenge was echt leerrijk, zeer leuk en aangenaam om te lezen. De opbouw van de challenge was logisch en goed te volgen. – Evy

Ik vond het fijn deze tips en oefeningen per mail te ontvangen. De meeste oefeningen probeerde ik meteen uit. Ze waren duidelijk uitgelegd en ook wat het met je doet. – Monique

De mails zijn zeer goed opgesteld en niet te lang, met een afwisseling van eenvoudige en moeilijkere oefeningen, en af en toe een samenvatting van de vorige reeks, super! Ook voor leken niet te moeilijk! – Myranda

Alleen op de mat gaan zitten en een sessie starten vind ik moeilijk. Dit was dan ook de voornaamste reden om me in te schrijven voor de yoga challenge. De 30 mails hebben mij veel bijgebracht. Ze waren kort genoeg om ze meteen te lezen en zeer duidelijk om ze in de praktijk te kunnen omzetten. Bedankt. – Christine

Ik heb alleszins 30 dagen genoten van jou mails (en oefeningen). Ik heb ze niet altijd gedaan maar toch wel grotendeels. Positief: haalbare oefeningen die weinig tijd in beslag nemen. Was een goede aanvulling op mijn tournée minerale! – Birgitte